SHPËRNDAJE

A e keni pyetur ndonjëherë veten se si kanë qenë presidentët kur kanë qenë të vegjël?

Ndoshta do të habiteni kur të shikoni se nga njerëz të “zakontë”, kanë kaluar në atë që sot, kanë një post mjaft të rëndësishëm.

Barack Obama ka treguar gjithmonë thjeshtësi dhe siç duket kjo i ka buruar që nga fëmijëria e tij, pasi i vogël shfaqet me një fotografi të tillë.

Ne ju ftojmë që të shfletoni galerinë e mëposhtme dhe të njiheni me disa nga Presidentët e botës, por jo vetëm.

Si ju duken?