SHPËRNDAJE

Pep Guardiola kishte vendosur që në Madrid të marr me vete tre portierë, andaj edhe për herë të parë në Ligën e kampionëve dy portierë rezervë kanë qëndruar në stol të një klubi. Pse kishte vendosur Pep për një potez të tillë?

Manuel Neuer kohën e fundit po përballet me lëndime të lehta, andaj edhe nuk ka mbrojtur portën kundër Keiserslautern dhe Braunsweig.

Për ligën e kampionëve ai ka mbrojtur që nga minuta e parë deri sa në stolin rezervë kanë qëndruar dy portierë.

Starke që e ka zëvendësuar atë në dy ndeshje dhe portieri i ekipit B Zingerle. Starke ka pasë probleme dje dhe Guardiola nuk ka qenë i sigurtë se ai dotë jetë i gatshëm, andaj edhe ka marrë edhe portierin e tretë.