SHPËRNDAJE

BurjKhalifa

Në këtë video ne do të shikojmë se si dy persona kanë marrë një sfidë ndryshe në jetë. Ato kanë provuar çdo të thotë të hidhesh nga nga ndërtesa më e lartë e botës, e cila ndodhet në Dubai dhe njihet si Bujr Khalifa, një ndërtesë me 209 kate.

Siç shkruajnë mediat, organizata Skydive Dubai kishte sponsorizuar këtë aktivitet të dy kampionëve të këtij sporti ekstrem, Vince Reffet dhe Fred Fugen për të thyer rekordin botëror.