SHPËRNDAJE

Kjo është një mënyrë e çuditshme e numërimit të parave. Shpejtësia dhe mënyra që ajo përdor për numërimin e tyre e bën më interesante këtë stil numërimi.

Gruaja fillimisht, mban të gjitha paratë në dorë, më pas ndan në gjysmë, për të filluar numërimin e shpejtë dhe preciz. Eshtë një mënyrë numërimi që të lë pa fjalë, përmes videos shikojmë se sa e saktë është ajo në nxjerrjen e rezultatit.