SHPËRNDAJE

Qytetarët e Serbisë që kthehen në vend nga pushimet verore nga “zonat e kuqe të Corona virusit”, dhe nuk kanë simptoma të infeksionit, kanë detyrimin të raportojnë në mënyrë elektronike në sistemin shëndetësor, dhe nuk do të ishte mirë që të gjithë të nxitojnë në Covid ambulancë – tha dje epidemiologu Dr. Predrag Kon. anëtar i Shtabit të Krizave në luftë kundër Epidemisë.

Sot, në orën 6 pasdite, hyn në fuqi vendimi që qytetarët serbë që kthehen nga vendet ku një numër i madh njerëzish janë të infektuar me virusin corona duhet të raportojnë në sistem, dhe nëse kanë simptoma, të tilla si ethe, humbje e shijes dhe shijes ose ndonjë lloj tjetër i frymëmarrjes infeksionet, ata janë të detyruar të shkojnë në ambulancën kovid./presheva.com/