SHPËRNDAJE

Kuvendi i Kosovës mban sot seancë të jashtëzakonshme sipas kërkesës së 42 deputetëve lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës.

Seanca mbahet në ora 10:00.