SHPËRNDAJE

Kuvendi i Maqedonisë ka miratuar propozim-ligjin për marrëveshjen e emrit ndërmjet Greqisë dhe Maqedonisë

Gjithsej votuan 109 deputet, “pro” marrëveshjes votuan 69 dhe 40 ishin “kundër” për marrëveshjen e emrit të ri të Maqedonisë.

Votimi u përcoll me brohoritje nga ana e deputetëve të VMRO-DPMNE-së, të cilët kanë qenë kundër marrëveshjes me Greqinë. E megjithatë nuk e ndalën.