SHPËRNDAJE


Një fëmijë 5 vjeçar nga Qyteti Alepo i Sirisë i ka treguar edhe një herë botës se cilat janë pasojat e luftes. Aktivistet e Aleppo Media Center AMC kanë publikuar këtë video më parë ku shihet ky djalosh është plagur nga një mjet shpërthyes.

Reporti i Televizionit ABC

Një korrespodent i gazetes britanike “Telegraph” ka bërë të ditur se djaloshi quhet Omran Daqneesh dhe është plagosur në Aleppo në pjesen e quajtur Qaterji. /presheva.com/