SHPËRNDAJE

Maqedonai e Epërme apo në anglisht Upper Macedonia do të jetë emri final që do të finalizohet në marrëveshjen e së enjtes në Ohër në takimin midis ministrave të jashtëm të Greqisë dhe Maqedonisë, Nikos Kocias dhe Nikolla Dimitrov, shkruan Radio Evropa e Lirë.

Name: Upper Macedonia

Language: Macedonian* (në fusnotë do të shkruhet se gjuha i takon grupit të gjuhës sllave)

nationality : Upper Macedonia

Por zyrtarisht autoritetet shtetërore të Maqedonisë nuk kanë dashur deri tani që të japin hollësi për takimin