SHPËRNDAJE

Ky është një person që mund të quhet ‘mbreti’ i kafshëve, e veçanërisht i luanëve.

Në këtë video shikohet se si ai qëndron në mesin e një grupi luanësh dhe fillon të lozë me to.

Shikoni se si ai bëhet pjesë e grupit të tyre dhe nuk ka frike se ato nga momenti në moment mund të egërsohen dhe të bëhen të rrezikshëm për jetën e tij.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z_0MLYD8U-w