SHPËRNDAJE

PitBul-01

Quhet HULK dhe ky padyshim është emri që i përshtatet më së miri. Me moshë prej vetëm 17 muaj ai pesho 78.4 kilogram, duke u bërë kështu pit-bulli më i madh në botë, shihni më poshtë fotot dhe videon dhe binduni me pamjen e tij.

PitBul-02

VIDEO: