SHPËRNDAJE

Dikush nuk nisi mbarë vitin 2015. Një oficerë i policisë është shfaqur në punë me një Ferrari 458 dhe është arrestuar për krime të organizuara. Osman Iqbal ka qenë duke e vozitur Ferrarin e tij për në punë pa menduar se do të ishte një problem që voziste një Ferrari.
Duke menduar sesi është e mundur që një polic mund ta mbajë këtë veturë, duke u kthyer menjëherë doli se ky polic ishte zotruesi apo gangsteri i krimit të organizuar,drogës dhe kishtë një bordel që shpërlante paratë.

Polici-Ferrari

Polici tashmë është dënuar 7 vjetë burg dhe tashmë është paraqitur në gjykatë duke marrë 3 akuza për këtë rast. Ai theksoi se kishtë bërë tentime të pa autorizueshme që të hyjë në sistem e intelegjencës së policisë.

Duke se ai kishte qasje në një flotë makinash që bien shumë në sy, sipas Metro. Ai drejtonte dy
kompani, dhe llogaria e tij përdorej që të shpërlaheshin qindra mijëra funta.