SHPËRNDAJE

Ai thotë që në Mynih është shumë ftohtë.

“Vërtetë, por unë nuk kam marrë kohë për ta pajisur veten për dimër”, deklaroi James.

“E vërteta është se bën vërtet ftohtë këtu, por nuk më intereson shumë”.

“E konsideroj fazën time në Mynih si një jetë të re dhe kjo do të thotë të jetosh gjëra të reja. Çdo ditë më pëlqen më shumë”, shtoi ai.