SHPËRNDAJE

lamborghini-centenario-01

Lamborghini do të festojë 100 vjetorin e themelimit, dhe për ta festuar atë kompania italiane që prodhon vetura, ka vendosur që të prezantojë “dhuratën” Lamborghini Centenario.
Ngjashëm si edicionet e mëhershme të kufizuara të Lambo, Centenario do të prodhohet në vetëm 40 njësi në total.

lamborghini-centenario-05

Dizajni i veturës është ndryshe nga çdo model që Lambo e ofron, dhe e tërë vetura është e bazuar në modelin Avendator.

lamborghini-centenario-09

Vetura ka një motor V12 i cili prodhon 770PS. Çmimi i veturës pritet të jetë rreth 2 milionë dollarë.