SHPËRNDAJE

LG pritet që në shkurt të vitit të ardhshëm të lansojë pajisjen e ardhshme LG G6, që pritet të vijë me disa superveçori.
Telefoni i ardhshëm thuhet se do të ketë ekran dhe trup rezistent ndaj ujit.

Po ashtu thuhet se kompania do të ketë bateri që mbushet pa kabllo dhe shërbimin për pagesa përmes telefonit.

LG G6 do të jetë rival i drejtpërdrejtë i Samsung Galaxy S8 që pritet të dytë të vijnë në tetor.