SHPËRNDAJE

Përveç përballjes së ashpër brenda sallës së kuvendit si pasojë e së cilës u ndërpre dhe seanca, konflikti vazhdoi edhe në hollin e kuvendit komunal.

Është ndërprerë seanca e IV-të e Kuvendit Komunal pas një përballje ndërmjet kryetarit të komunës së Preshevës z.Shqiprim Arifi dhe kryetarit të BDL-së dr.Skender Destani. Debati filloi që në momentin kur kryetari i komunës ishte në foltore dhe z.Destani filloi që të përgjigjet nga vendi ku ishte ulur, debati u bë edhe më i ashpër kur z.Skender Destani u përpoq t’a sulmoj fizikisht kryetarin Arifi.

Përveç përballjes së ashpër brenda sallës së kuvendit si pasojë e së cilës u ndërpre dhe seanca, konflikti vazhdoi edhe në hollin e kuvendit komunal.