SHPËRNDAJE

Me rastin e muajit te kancerit, përmes fushatës “Gjeni kohë” njoftohen gratë dhe vajzat, se me datën 15 Mars 2014, në ora 13, ne lokalet e Radio Televizionit Presheva do të mbahet ligjerate me temë “KANCERI I GJIRIT dhe KANCERI I QAFES SE MITRES”
Fushata “Gjeni kohë” financohet nga Bashkimi Europian dhe Qeveria e Zvicrës përmes Partneritetit Evropian me Komunave të progresit të BE-së, kurse e realizon organizata konsulente V+O communication.
Ju ftojme që të merrni pjesë në këtë ligjerate, për informimin dhe vetedijesimin tuaj, pasi që një kontrolle gjinekologjike mund te shpetoje jeten tuaj.
Per nje vizite mjaftojne vetem 30 minuta.
“GJEJ KOHE” KONTROLLO SHENDETIN TEND SOT,GEZOHU ME TE AFERMIT E TU NESER!