17.2 C
Presevo, Serbia
24.09.2020
Ballina Ligji për mbrojtje shëndetsore lejon dhe obligon përzgjedhjen e mjekut personal për kontrollim dhe terapi 70127483_10220302390651961_6402021678108377088_n

70127483_10220302390651961_6402021678108377088_n