17.2 C
Presevo, Serbia
24.09.2020
Ballina Ligji për mbrojtje shëndetsore lejon dhe obligon përzgjedhjen e mjekut personal për kontrollim dhe terapi 70968955_10220328047333362_7406783045979602944_n

70968955_10220328047333362_7406783045979602944_n