15.2 C
Presevo, Serbia
24.09.2020
Ballina Ligji për mbrojtje shëndetsore lejon dhe obligon përzgjedhjen e mjekut personal për kontrollim dhe terapi 71027753_10220328046813349_8359464632556978176_n (1)

71027753_10220328046813349_8359464632556978176_n (1)