SHPËRNDAJE

Ligji për mbrojtje shëndetsore mundëson përzgjedhjen e mjekut tuaj personal, andaj më poshtë keni oraret e mjekëve dhe pediatrëve tuaj të zgjedhur në shtëpinë e Shëndetit në Preshevë për ndrrimet e pasditës, të shtunave dhe të dielave që punojnë në qendër, ndërsa për bashkësitë lokale mjeku punon sipas orarit paraprak!/presheva.com/