SHPËRNDAJE

Linda Halimi, këngëtarja nga Kosova i ka mahnitur të gjithë për transformimin e madh fizik që ka bërë gjatë dy viteve të fundit.

Ajo është shembulli ideal se si me shumë ushtrime fizike mund të fitosh format fizike që dëshironi.

Pikërisht për këtë arsye, revista “People” e ka zgjedhur të jetë në kopertinën e parë për vitin 2017.

Ka qenë vetë këngëtarja që ka konfirmuar këtë lajm.

Pas suksesit në “American Idol”, edhe paraqitja në “People” mund t’i rrisë më shumë shanset e promovimit dhe qasjes së saj në tregun amerikan.