SHPËRNDAJE

Nikola Selakoviq, për përmirësimin e listave zgjedhore: Kemi përmirësuar një numër të madh të gabimeve teknike që kanë të bëjnë me shlyerjen e votuesve “të dyfishuar” dhe përmirësim të të dhënave.

Ministri i drejtësisë dhe administratës lokale Nikola Selakoviq ka thënë se pas qëndrimit të përfaqësuesve të ministrisë në Bujanoc dhe Preshevë, për të përmirësuar listat zgjedhore që pakicat nacionale ti lehtësohet votimi. /presheva.com/