SHPËRNDAJE

Solitaire, loja për kompjuter më e luajtur e të gjitha kohërave, vjen tani edhe për iPhone e iPad, dhe për pajisjet me Android.
Jo vetëm versioni tradicional, por edhe “Spider”, “FreeCell, “TriPeaks” dhe “Pyramid”.

Loja në fjalë ka qenë pjesë e Windows për më shumë se 25 vjet, dhe Microsoft Solitaire Collection e sjell këtë ide në një nivel tjetër, me më shumë variante, transmeton iphonealbania.

Loja Microsoft Solitaire Collection është e disponueshme falas në App Store dhe Google Play.