SHPËRNDAJE

Po iu njohim me lopën me gjatësinë më të madhe në botë.

Ajo quhet Lopa Blose dhe ka 13 vjet që jeton në Ilinois të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ajo ka hyrë në listën e librit “Guinness” si lopa më e gjatë në botë.

Lopa Blose është rreth 2 metra e gjatë dhe peshon rreth 2 ton.

Pronarja Patti Hanson ka deklaruar për mediat se është shumë krenare që e ka lopën Blose.