SHPËRNDAJE

Loredana dhe Mozzik së bashku me vajzën e tyre gjashtëmuajshe kanë arritur në Kosovë .

Çifti i njohur kanë arritur në aeroportin e Prishtinës sonte derisa ishin të rrethuar nga një numër gazetarësh.

Të shoqëruar nga rrethi tyre i ngushtë, Loredana nuk është prononcuar për media derisa Mozzik u tha gazetarëve se avokatët po merren me këtë punë.

Kujtojmë se ndajë Loredanës janë ngritur akuza se ka mashtruar dhe kërcënuar një çift zviceran duke u marrë atyre 900 mijë franga, i përfshirë në këtë rast është edhe vëllain i Loredanës.