SHPËRNDAJE

Ish-kapiteni i Kombëtares sonë ka publikuar një postim në gjuhen franceze, në mbështetje të arrestimit të Haradinajt në Francë. Ai beson se autoritet franceze shumë shpejt do ta lënë të lirë.

“Dua të jap gjithë mbështetjen time për Ramush Haradinajn, i cili po persekutohet përsëri nga Interpoli për shkak të shtetit serb dhe për arsye politike, për të cilat Haradinaj është shpallur i pafajshëm në Tribunalin Internacional. Shpresoj që së shpejti autoritetet franceze do lënë Haradinajn të lirë, t’i kthehet familjes”, ka shkruar Cana në profilin e tij.