SHPËRNDAJE

Kryesia e LPD, më datë 15 tetor 2018 ka mbajtur mbledhjen e radhës ku si temë kryesore e diskutuar ka qenë pjesëmarrja në zgjedhjet për Këshillin Nacional.
Pas kësaj mbledhjeje, kryesia e LPD për opinion lëshon këtë Komunikatë: Duke pasur parasysh gjendjen aktuale politike në Luginë të Preshevës si dhe fazat e konsolidimit të organeve udhëheqëse partiake, kryesia e LPD njëzëri është dakorduar për mospjesëmarrje në zgjedhjet për Këshill Nacional./presheva.com

Bujanoc, 16 tetor 2018

nga shërbimi për informim i LPD