SHPËRNDAJE

Njoftim

Njoftohen të gjithë aktivistët dhe simpatizuesit e Lëvizjes për Reforma se pas grumbullimit të nënshkrimeve të nevojshme Lëvizja për Reforma gjatë ditës së djeshme ka dorëzuar listën zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet për Këshill Nacional që do të mbahen më 4 Nëntor.

Lista është e emëruar:

SAMI SALIHU – LËVIZJA PËR REFORMA
Numri i çertifikuar për këtë list është numri 4.

I falemnderojmë gjithë anëtarët dhe aktivistët që morën pjesë në përkahjen e listës tonë.