SHPËRNDAJE

Kryetari i Lëvizjes për reforma z. Sami Salihu në një deklaratë në rrjetin social ka përgënjeshtruar disa portale lokale duke i demantuar ato publikisht, duke shkruar se anjë këshilltar i APN nuk ka aderuar dhe anasjelltas dhe se koalicioni është funksional.

Lexoni deklaratën e plotë: