SHPËRNDAJE

Në anketën e fundit të Televizionit Telma janë shfaqur rezultate në të cilat mund të shihet se partia qeveritare LSDM ka më tepër përkrahje nga shqiptarët, 27.5%, ndërsa nga maqedonasit 25.5%. Në krahasimin tek votat maqedonase, VMRO është në epërsi ndaj LSDM-së, respektivisht 30.4% ndaj 25.5%.

Atanas Kirovski ka deklaruar se është rritur dukshëm numri i qytetarëve që janë të dëshpëruar nga të gjitha partitë politike dhe kanë thënë se nuk do të dilnin në zgjedhje eventuale.