SHPËRNDAJE

 

Hëna sot është gati t’ju surprizojë dhe t’u sjellë besim në vete që ndonjëherë zbehet.

Në fushën e ndjenjave ka lajme të mira. Afërdita përmirëson intensitetin me partnerin, dhe nëse je beqare, një mikja jote mund t’ju prezantojë njeriun e ëndrrave, apo që dhe mund t’i ngjajë pak.

Në fushën e punës Mërkuri vazhdon të të bëjë efiçent dhe të shkëlqyer, gati për të kapur momentin.