SHPËRNDAJE

Në emisionin “Të Paekspozuarit” mbrëmjen e sotme, është diskutuar deklarata e kryeministrit Rama lidhur me burimin e të ardhurave të tij dhe shtëpinë që ka ndërtuar në Surrel. Rama i tha një studenti në Vlorë, se shtëpinë e ka ndërtuar me paratë e fituara në emigracion.

Por, analisti Fatos Lubonja, tha se kjo është një gënjeshtë e ulët dhe tregoi një episod interesant nga jeta e kryeministrit. Lubonja tha se Rama kishte të ardhura shumë të limituara dhe për këtë arsye, një anglez i quajtur Bill, i kishte propozuar të bëhej kopshtari i tij dhe në kohën e lirë të bënte piktura.