22.7 C
Presevo, Serbia
15.08.2020
Ballina Lugina e Preshevës, edhe me dy ambasadorë të Paqes, Dr.Dergut Aliu dhe Zenel Neziri 62558009_847227578979634_7749539354803961856_n

62558009_847227578979634_7749539354803961856_n