6.2 C
Presevo, Serbia
22.11.2019
Ballina Lugina e Preshevës, edhe me dy ambasadorë të Paqes, Dr.Dergut Aliu dhe Zenel Neziri 64287475_2391965141126702_1623233179571716096_n

64287475_2391965141126702_1623233179571716096_n