17.3 C
Presevo, Serbia
15.08.2020
Ballina Lugina e Preshevës, edhe me dy ambasadorë të Paqes, Dr.Dergut Aliu dhe Zenel Neziri 64300379_314435859499356_6117911275105157120_n

64300379_314435859499356_6117911275105157120_n