1 C
Presevo, Serbia
20.10.2020
Ballina Lifestyle Lulja që çelë sa herë që thirret ezani

Lulja që çelë sa herë që thirret ezani

SHPËRNDAJE

Ezani është thirrja e myezinit që bëhet pesë në ditë për të ftuar besimtarët në lutje

Besohet që ezani ka përfitime të shumta në shëndetin e njeriut në qetësimin e nervave.

Por, njerëzit në Azerbajxhan thonë se thirrja e ezanit nuk ka efekt vetëm tek njerëzit, por edhe tek kafshët e bimët.

Në këtë rast është një lloj luleje që çel sa herë këndohet ezani, që njihet edhe si Lulja e Ezanit.

Kjo gjë interesante ka kapur vëmendjen e shkencëtarëve që nuk e shpjegojnë dot dhe transmetuesit amerikan të mirënjohur CNN.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

 | BLEJ TANI

Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet…
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës