SHPËRNDAJE

Kampionia olimpike e fitoi medaljen e argjendtë në “Abu Dhabi Grand Slam” dhe ky fakt e ka gëzuar trajnerin Driton Kuka. “Ajo u kthye me medalje të argjendtë në ‘Grand Slam’. Rikthehet me medalje, arriti në finalen e madhe. Rikthimi i saj është i fuqishëm. Nora, Disi e Akili, por së shpejti edhe Loriana me kampionen olimpike drejt ‘Tokyo 2020’”, ka shkruar Kuka.