SHPËRNDAJE

Me 1 milion dollarë mund të blesh një shtëpi të këndshme dhe në pjesën më të madhe të rasteve edhe në shtetin, qytetin apo edhe zonën që dëshiron, por për rastin e mëposhtëm…do të të duhet një parking.

“Shtëpitë mbi katër rrota” po përhapen gjithnjë e më shumë dhe jo vetëm në Shtetet e Bashkuara, ku edhe nisën në vitet 1970. Ato që quhen shkurt “RV” kanë evoluar duke plotësuar një nga një të gjitha pajisjet e një banese normale.

“RV” që po ju prezantojmë është thjesht makinë, as thjeshtë shtëpi…është një makinë-shtëpi superluksoze e hedhur në treg me vlerën 1.3 milionë dollarëve.