SHPËRNDAJE

Lajmërohen  të  gjithë besimtarët  musliman  në  Luginën  e Preshevës: se  për  nder  të  – ditëlindjes  së  Muhamedit a.s. departamenti  i  të  rinjëve  dhe  i  gruas  pranë  këshillit  të bashkësisë  islame  në  bujanoc,  organizon:  manifestim  fetar  në shtëpinë  e  kulturës  në  bujanoc  me  datën:  17.01.2014    ditë  e  premte, duke  filluar  nga  ora  15.00   pas  namazit  të  iqindisë.
 
Programi  përmbanë: asherre nga  Kur’ani – fjalime  përshëndetëse ligjeratë  fetare – ilahi –pjesë  të  mevludit – monologje – recitime etj.

Pjesmarrja e juaj e bënë edhe më madhështorë manifestimin tonë
                                                
Ju  përshëndesim  me  selam
Këshilli i  Bashkësisë  Islame  Bujanoc