SHPËRNDAJE

Manifestimi “Muslimanja Ideale” Nxënësit e tre shkollave të mesme në Preshevë: ”Medreseja e Luginës së Preshevës”, Shkolla e Mesme Teknike ”Presheva” – profili mjekesi dhe Gjimnazi ”Skenderbeu” organizuan tribunë fetare me temën «Myslimanja Ideale» – Mysafire speciale ishte deputetja e parlamentit të republikës së Kosovës, e nderuara Labinota Demi Murtezi. Pjesa tjetër e programit vazhdoi me: – Vjollca Haxhiu [Teologe – ligjëroi temën ‘Muslimanja Ideale’] – Programin e plotësuan nxënëset e tri shkollave të mesme në Preshevë: Ilahi, poezi, monolog, drame, lexim Kur’ani Pjesmarrës nga nxënësit: Medreseja e Luginës së Preshevës: Leonora Ibrahimi, Suejla Bilalli, Esra Ahmedi, Sara Sadiku, Magbule Esati, Semra Ademi, Besarta Alimi Gjimnazi ” Skenderbeu” : Gezime Fejzullahu Shmt “Presheva” – profili mjekësi: Leonora Alimi, Kaltrina Aliu, Halime Presheva, Fatbardha Shabani, Brikena Veliu, Qendresa Ramadani, Mirjeta Ramadani, Elma Zejnullahu, Edona Rexhepi