SHPËRNDAJE

Për shkak të mungesës së kushteve teknike për dëgjimin e dëshmitarit të mbrojtur, seanca e sotme për rastin “Monstra” është anuluar për më 11 korrik.

Në seancën paraprake u shikuan materiale video dhe audio nga marrja në pyetje e dëshmitarit të mbrojtur Haki Aziri, më 7 maj të vitit 2012.

Në pyetjet e prokurores Fatime Fetai është përgjigjur edhe dëshmitari Ahmet Bekir, i cili gjatë dëshmisë u alivanos ndërsa seanca ishte anuluar për disa orë.

Përndryshe, lënda “Monstra” është hapur për vrasjen e pesëfishtë në liqenin e Smillkovës, e cila ka ndodhur më 12 prill të vitit 2012.