SHPËRNDAJE

Më 24.11.2018 rreth orës 12.55 në Manastir, në udhëkryqin nga rrugët “Bulevardi 1 maji” dhe rrugës “Nikolla Tesla”, zyrtari policor i SPB Manastir derisa ka qenë duke ndërmarr veprime zyrtare në trafik gjegjësisht për parkimin e parregullt të veturës “Folksvagen sharan” me targa nga Manastiri, është sulmuar nga shoferi, transmeton Almakos.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.