SHPËRNDAJE

Prokurorja Fatime Fetai në leximin e akuzës së parë paralajmëroi dëshmi dhe rrethana të reja për këtë rast. Dëshmitë pritet të prezantohen në plotësimin e akuzës nga ana e Speciales.

Nga provat dhe faktet që do të dalin duke u bazuar në akuzën e parë dhe duke pasur parasysh provat e reja, Prokuroria Speciale ka bërë ndryshime në akuzë, gjithë kjo me qëllim që të vihet drejtësia – deklaroi Fatime Fetai, Prokurore e PSP-së.