SHPËRNDAJE

Braziliani Marcelo thotë se ai beson tek Real Madridi dhe nuk dëshiron të mendoj se a do të jetë Barcelona profesioniste në xhiron e fundit.

“A besoj tek ndershmëria e Barcelonës? Nuk mendoj për këtë, as që do të mendoj. Besoj tek Real Madridi” ka thënë Marcelo.

“Ne duhet ti fitojmë tri ndeshjet deri në fund, ndërsa çka do të bëjnë Barcelona dhe Atletico në xhiron e fundit, ne këtu nuk pyetemi” ka shtuar ai.