SHPËRNDAJE

Presidenti i Parlamentit Evropian Antonio Tajani ka treguar se themeluesi dhe drejtori ekzekutiv i Facebook ka pranuar të jap dëshmi para Parlamentit Evropian ashtu siç e kishte bërë para kongresit amerikan.

Zukenberg do të përgjigjet për dyshimet mbi keqpërdorimin e të dhënave përdoruesve të Facebook nga Evropa dhe nëse ato janë përdorur apo kanë pasur impakt në zgjedhjet elektorale në Evropë.
“Mark Zuckerberg, themelues dhe drejtor i Facebook-ut ka pranuar ftesën tonë. Ai do të vijë në Parlamentin Evropian”, ka shkruar Tajani në Twitter.