SHPËRNDAJE

Marina sot ka ditëlindjen dhe pa dyshim që urimi i Getit nuk do të mungonte.

Reperi nga Kosova ka uruar në një mënyrë më ndryshe nusen e tij Marinën për ditëlindje.

Marina shihet me një pozicion jo fort të mirë në këtë fotografi.

Më poshtë mund ti lexoni fjalët e tij mbresëlënëse në gjuhën angleze për Marinën.