SHPËRNDAJE

Artisti i famshëm i makijazhit, Mario Dedivanovic, ka vazhduar ta ndihmojë Shqipërinë me rastin e tërmeteve tragjike që morën shumë jetë njerëzish, lanë qindra të lënduar dhe shkaktuan dëme të mëdha materiale.

Grimieri i Kim Kardashian ka vendosur ta dhurojë varësen e parë që e ka blerë për veten. Është fjala një varëse në formë shqiponje, të cilën e ka treguar përmes një videoje në Instagram.

“Stolia e parë që ia kam dhuruar vetes. U kam dhuruar shpesh stoli të tjerëve, por asnjëherë vetvetes”, ka shkruar Mario.

Më tej, ai ka treguar se si e ka blerë këtë i shtyrë nga vëllai i tij, i cili i kishte thënë se meritonte një dhuratë të tillë pas punës shumëvjeçare.

Dedivanovic ka treguar se e ka dhuruar shumën ekuivalente të qafores për t’i ndihmuar familjet e prekura nga tërmetet në Shqipëri.

View this post on Instagram

First piece of jewelry I’ve ever gifted myself ♥️👐🏼 I’ve gifted others jewelry many times but never myself. I was walking through the mall the other day with my brother and father to find my dad a winter coat and I saw this sparkling through a window from the corner of my eyes and my brother told me to go inside and look at it. I said no way but he pushed me in. He said “bro, you been working so hard since you were 12 years old and you’ve never bought yourself a piece of jewelry. You need to get this” I said No I don’t need to get it but I think I really want it and I know I deserve it. It rests on my heart now ❤️ I also donated the equal amount of the necklace to help the families effected by the earthquake in Albania 🇦🇱 I guess my point is to Love yourself and treat yourself equally as well as you do others. 🙏🏻 Life is beautiful and I’m so happy to start living it xo

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on