SHPËRNDAJE

Marshi do të nisë nga Biblioteka Kombëtare në orën 11:00.

Shoqata Çamëria sot në Prishtinë do të organizojë “Marsh për Bashkim” të Preshevës, Medvegjës e Bujanovcit me Republikën e Kosovës.

Marshi do të nisë nga Biblioteka Kombëtare në orën 11:00 dhe do të vazhdojë deri te sheshi “Skënderbeu”.