SHPËRNDAJE

Messi ka shenuar 3 gola kundër Real Madridit, dhe ka qenë lojtari kyç për fitoren e Barcelonës.

“Do të mund të them shumë për Leo Mesin, por tani nuk ka nevojë për këtë, ai do të ishte kompliment pas komplimenti. Sot ka thyer edhe një rekord” ka thënë trajneri Tata Martino.

Martino ka lavdëruar edhe Neymar.

“Ai ka vetëm 21 vjet, dhe ka arritur shumë. Sonte duke e faliminderur atë ka ardhë edhe kartoni i kur për Ramos” ka konstatuar Martino.

“Për ne La Liga tani fillon. El Classico ka qenë vetëm një ndeshje” ka përfunduar ai.